Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Het Kleine Bakkertje garandeert een product van hoge kwaliteit. Om geen misverstanden te laten ontstaan en de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen gelden de volgende algemene voorwaarden.

Kleuren en Stijl
Alle producten zijn handgemaakt. Kleuren kunnen hierdoor afwijken. Het Kleine Bakkertje kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Taarten worden nooit exact nagemaakt van voorbeeld foto’s of moodboards, waardoor kleuren kunnen afwijken.
Het Kleine Bakkertje heeft het recht het ontwerp aan te passen op het laatste moment indien dit noodzakelijk is, een beter eindresultaat blijkt te geven of materialen of ingrediënten niet op tijd geleverd zijn. Het werken met natuurlijke voedingskleurstoffen en werken in diverse onverwachte weeromstandigheden kan leiden tot het maken van keuzes anders als afgesproken.

Niet eetbare decoraties
De klant is verantwoordelijk om alle niet eetbare decoratie (zoals verse bloemen, lint, floral tape en taart- toppers) van de taart te verwijderen voordat deze wordt aangesneden en gegeten. Bij verse bloemen wordt gebruik gemaakt van ijzerdraad en tape. Om de voedselveiligheid te waarborgen dienen deze te worden verwijderd voor consumptie.

Logo’s en afbeeldingen
Een logo/afbeelding wordt met behulp van eetbare inkt op eetbaar papier geprint. Het logo/afbeelding dient door de opdrachtgever in JPEG, PNG of PDF naar mail@hetkleinebakkertje.nl te worden verstuurd. Afwijkingen wat betreft kleur kunnen mogelijk zijn. Aanleveren van het logo dient vier werkdagen voor de afleverdatum binnen te zijn.

Allergie
Alle producten zijn gemaakt in een omgeving waar gewerkt wordt met gluten, ei, pinda’s, noten en zuivel. Om die reden kan ik zeker rekening houden met allergieën, maar geen 100% allergeen vrije producten aanbieden, Er kunnen bijvoorbeeld sporen van gluten in een product dat geen gluten bevat aangetroffen worden.
Het Kleine Bakkertje is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties. Voor allergie-informatie over een specifiek product, kan contact worden opgenomen met Het Kleine Bakkertje via mail@hetkleinebakkertje.nl.

Onvoorzien omstandigheden
Het Kleine Bakkertje kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden zoals extreem weer, transportproblemen, ongelukken, stakingen en andere oorzaken buiten onze invloed. Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor een korting of terugbetaling.

Transport
Het Kleine Bakkertje is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een klant, of persoon anders dan Het Kleine Bakkertje. De klant is verantwoordelijk voor een veilig transport (mocht de klant het product zelf afhalen) en een veilige plaats voor de bestelling. De klant wordt geadviseerd de taart op de grond bij de bijrijdersstoel of in de kofferbak (mits er geen andere producten in liggen welke tegen de doos aan kunnen schuiven) te vervoeren. Een taart dient niet op schoot vervoerd te worden.

Bezorgkosten
Bezorgkosten buiten een straal van xxxxx km. Van Maarn worden bij de klant in rekening gebracht. Mocht de klant een bestelling hebben geplaatst en deze willen laten bezorgen maar de bezorgkosten niet voor zijn rekening hebben genomen, wordt de bestelling niet in behandeling genomen. De klant wordt hierover geïnformeerd.

Annuleren
Mocht een bestelling geannuleerd willen worden, vragen wij dit te doen via een geschreven kennisgeving. Dit kan via e-mail, stuur een e-mail naar mail@hetkleinebakkertje.nl op de dag dat de bestelling is geplaatst. De email bevat in ieder geval: naam, adres, producten en bestelnummer.
Het is niet mogelijk om de bestelling te annuleren binnen 48 uur voor leverdatum. Wordt dit toch gedaan, worden de bestelkosten in rekening gebracht bij de klant.

Klachten
Indien de klant een klacht heeft over het geleverde product dient dit binnen 24 uur bekend te zijn bij Het Kleine Bakkertje. Er dient een stuk van het product bewaard te worden. Per klacht wordt gestreefd naar een passende oplossing.
Klachten die later dan 24 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet in behandeling worden genomen.

Overige
Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Mocht de klant niet het juiste bedrag voor het product hebben betaald, wordt de bestelling niet in behandeling genomen.
Eigendom van het product gaat over van Het Kleine Bakkertje naar de klant zodra de overdacht heeft plaats gevonden.
Producten op onze site zijn handgemaakt en hand-gedecoreerd en kunnen variëren van de afbeelding weergegeven op de website. De afbeeldingen op de website is alleen om producten illustratief weer te geven.
Het Kleine Bakkertje behoudt zich het recht toe om bestellingen die moeten worden voorzien van beledigende of aanstootgevende afbeeldingen en/of teksten te weigeren zonder opgaaf van reden aan de klant.
Het Kleine Bakkertje verstrekt uw gegevens nooit aan derden verstrekken, deze worden uitsluitend ten behoeve van de levering en de administratie van Het Kleine Bakkertje gebruikt.
Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

vragen
Bij vragen is het mogelijk contact op te nemen via de contactmogelijkheden op de website.